SMARTEL DOO - O NAMA


Kompanija Smartel osnovana je 2013. godine sa sedištem u Beogradu.

Iste godine kompanija dobija ekskluzivna zastupništva paketa FilmBox kanala koji su vlasništvo globalne medijske kuće SPI International. Kompanija je vlasnik 42 TV kanala na 6 kontinenata. Sa preko 700 klijenata širom svetakompanija koristi najnoviju tehnologiju kako bi omogućila da svoje linearne i "on demand" kanale učini dostupnim za 65 miliona pretplatnika. Smartel u svojoj ponudi ima sve licencirane kanale za tržište bivše Jugoslavije i Albanije. Od ukupno 14 kanala, 4 su premium kanali u koje spadaju tri filmska i kanal na kojem se emituju 24/7 najnovije i najpopularnije turske serije. Svi filmski i dokumentarni kanal DocuBox HD su prevedeni na 4 jezika (srpski, hrvatski, makedonski, albanski). Takođe u ponudi postoji i VOD i SVOD servis kao i FilmBox live aplikacija dostupna na svim smart, IOS i android uređajima.

Smartel je takođe zastupnik dve nemačke premium kompanije koje se bave proizvodnjom opreme za kablovske, satelitske i IPTV i OTT operatere kao i opreme za hotele, kruzere, bolnice, fitnes centre...

Polytron Broadband Systems sa svojom istorijom dugom više od 50 godina jedan je od industrijskih lidera u sferi TV i radio obrade signala. Uža specijalnost kompanije je u okviru visoko kvalitetnih pojačivača i filtera, multisvičeva, optičkih komponenata, glavnih stanica (headends), modulatora.

DCT Delta Electronics sa svojom tridesetogodišnjom istorijom pozicionirala se među apsolutne lidere u oblasti opreme za telekomunikacije. Sa ovom kompanijom "Made in Germany" dobija sasvim novi zvuk. Partner je najvećih operatera na svetu i svojim inovacijama ispunjava njihove želje za najvišim standardom.

Vladimir Stojicic

CEO of SMARTEL DOO

Vizija kompanije Smartel je da u narednim godinama proširuje svoj asortiman proizvoda i usluga tehnologijom koja prati najnovije svetske trendove.

Kontaktirajte nas
српски